Valutainvestering

Nogle investeringsprodukter sigter mod at generere marginer ved at drage fordel af valutakursudsving. Udenlandske investeringsforeninger, der forvaltes med udenlandske obligationer og udenlandske aktier, bruger også udenlandsk valuta, tilgodehavender i fremmed valuta, der køber udenlandske obligationer, udenlandsk valuta MMF-investeringsforeninger og valutamarkedshandel, der køber og sælger udenlandsk valuta Uden den vil den ikke blive etableret. Der er mange fordele ved at investere i sådan valuta. En af fordelene er forskellen i hvert lands politiske rentesatser, dvs. forskellen i rentesatser mellem nationer. Der er et ord “nul rente”, men renten på den japanske yen er så lav. Renten på yenen er lav, så selvom du indbetaler penge i Japan, vil du kun tjene renter så meget som et sværd. Selvom der er forskelle afhængigt af land, kan indbetaling i den høje rente-valuta australske dollar og newzealandske dollars tjene renter, der er utænkeligt i japansk yen. En anden fordel er, at du har andre aktiver end den japanske yen, hvis værdien af ​​den japanske yen falder betydeligt i fremtiden. Det er let at glemme, at du kun er i Japan, men den japanske yen har ikke en uændret værdi. Der er en risiko for, at værdien falder på grund af naturkatastrofer eller terrorisme. Selvom der ikke er nogen pludselige begivenheder såsom terrorisme eller katastrofer, er der en mulighed for, at yenen svækkes, hvis økonomien i andre lande vokser hurtigt sammenlignet med Japan. I et sådant tilfælde vil aktiver med kun japansk yen i sidste ende falde. Ved at veksle en del af aktiverne til fremmed valuta med hensyn til aktivforvaltning kan vi forvente en risikoaversionseffekt, der undgår en del af aktiverne fra landets risiko i Japan.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA